Laten we eerlijk zijn: Wat zou mode zijn zonder laarzen?

Laarzen bieden het hoogste comfort en zien er ongelofelijk cool uit. Ze zijn de perfecte aanvulling op een moderne en zelfverzekerde uitstraling!

Welke soorten laarzen biedt MADELEINE aan?

De selectie is net zo divers als de mode zelf. Afhankelijk van je stemming en wat het beste past bij je dagelijkse look: de uitgebreide collectie dameslaarzen van MADELEINE omvat elegante leren laarzen, stevige en robuuste modellen, evenals sportieve metgezellen vervaardigd uit zacht soepel leer of hoge sneakers gemaakt van leer of textielstof. Natuurlijk vind je ook de terecht populaire biker boots en puntige ontwerpen die formeel en feestelijk de perfecte look completeren. Bij MADELEINE volgen we het motto 'Deze laarzen zijn gemaakt om te lopen' - altijd met een perfecte pasvorm en hoog comfort in gedachten bij het ontwerpen.

Welke laarzen zijn geschikt voor de winter?

Om ervoor te zorgen dat je stijlvol, warm en veilig de winter doorkomt, raden we licht geïsoleerde laarzen aan, zoals de populaire veterschoenen met een robuuste profielzool. Dit dient zowel als een functioneel als stijlvol element, omdat grove zolen in de mode zijn en direct een vleugje coolness aan je look toevoegen.

Kunnen laarzen in de lente en zomer worden gedragen?

Laarzen zijn niet alleen voor de winter. In de zomer doe je het goed met modellen gemaakt van lichtere stoffen of delicaat, fijn leer. Of je kunt experimenteren met een stoere stijl door stevige of Western-achtige laarzen te combineren met een delicaat jurkje of rok. Zelfs in de zomer zijn de mogelijkheden onbeperkt - waardoor laarzen een comfortabel alternatief zijn voor de typische zomerschoenkeuzes in je kast.