MADELEINE

Creativiteit, inzet en vakkundigheid zijn naast teamwork, flexibiliteit en interesse in nieuwe ontwikkelingen de principes van onze medewerkers en zijn kenmerkend voor ons team. Daarbij komt vanzelfsprekend een hoge mate van plezier en passie voor mode.

Onze medewerksters en –werkers zetten zich dagelijks in om de wensen van onze klanten te vervullen en dragen er zorg voor dat de MADELEINE-collecties internationaal succesvol zijn.

Om er voor te zorgen dat een complex iets als een multichannel-concept met zeer modieuze kwaliteitsartikelen perfect functioneert, doen onze specialisten uit allerlei verschillende vakgebieden er alles aan om u tevreden te stellen.

Het merk MADELEINE

MADELEINE – deze naam staat al 40 jaar voor de zeer modieuze postorderformule in zeer hoogwaardige, exclusieve damesmode.

De MADELEINE-collecties bieden exclusieve high-fashion, zelfbewuste business-mode, gemakkelijk te combineren basics, trendy accessoires en luxueuze lingerie. De trends van de internationale modewereld worden door ons permanent vertaald naar de typische MADELEINE-stijl. Zo ontstaan tot wel tien topactuele modecollecties per jaar.

De klanten van MADELEINE zijn vrouwen die houden van stijl en weten wat ze willen. Ze hebben een sterke interesse voor mode, zijn zelfbewust en ambitieus en hebben een voorliefde voor hoogwaardige producten en kwaliteit. Een klant die het perfecte uiterlijk zoekt voor elke gelegenheid.

25 Miljoen catalogi, meer dan 1 miljoen mailings en jaarlijks meer dan 1 miljoen internetbezoekers – op die manier inspireren wij onze klanten met de beste modeindeeën. Daarnaast zijn we regelmatig te vinden in de betere vrouwenbladen en modemagazines.

Onze geschiedenis

Al 40 jaar mag MADELEINE zich rekenen tot de meest exclusieve postorderformules in het hogere segment. In Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, Groot-Brittanië, België en Griekeland kunt u onze exclusieve damesmode uit onze hoogwaardige catalogi bestellen. In minimaal 10 prachtig vormgegeven modecatalogi presenteert MADELEINE u actuele trends en mode in designerstijl. Naast onze modecatalogi kunt u onze collecties bekijken in onze boetieks in Neurenberg (DE).

Ons creatieve inkoopteam is op de internationale catwalks, zoals in de modemetropolen New York, Parijs of Milaan, steeds op zoek naar de nieuwste modetrends, om zo helemaal up to date te zijn. Daarbij let MADELEINE altijd op hoogwaardige materialen, elegante snitten en kwaliteit op het hoogste niveau, om zo voor u alleen de beste modellen uit ze zoeken. Voortdurende kwaliteitscontroles zijn voor ons dagelijks werk zodat u steeds, bij uw persoonlijke keuzes uit onze collecties, zeker bent van mode op hoog niveau.

Ons vakkundige MADELEINE fashionteam adviseert u graag naar aanleiding van al uw vragen over mode en service en staat altijd voor u klaar. Onze voortdurende inzet heeft maar een doel: uw verwachtingen en wensen uit laten komen.

Klantenservice:

MADELEINE
Gentsesteenweg 64
1730 Asse

070 – 22 20 21*
*Tarief naargelang de netwerkoperator

E-Mail: service.be@madeleine.com